ZEKA OYUNLARI TURNUVALARINDA ÇİFTE BAŞARI

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvalarındaki başarılarımız.

05.04.2023 100

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları kapsamında ilçemizde düzenlenen turnuvalara okulumzdan 4 farklı dalda katılım sağlandı. İlk etapta okulumuzda düzenlediğimiz turnuvalar sonucunda Ortaokul öğrencileri arasında Mangala 1. si Alperen ÇAKIR , Ortaokul öğrencileri arasında Reversi 1. si Yağız Mustafa KARAGÖZ, İlkokullar arası mangala 1. si Muhammed Enes BULUT, İlkokullar arası QBİX 1. si Ali Mete ŞANLI olmuştur. Okul birincilerimiz daha sonra ilçedeki diğer okul birincileri ile yarıştılar. Bu yarışmalar sonucunda Alperen ÇAKIR Mangala İlçe 3. sü oldu. Yağız Mustafa KARAGÖZ Reversi de İlçe 1. si ve Ali Mete ŞANLI QBİX yarışmasında İlçe 1. si oldu. Yağız Mustafa KARAGÖZ ve Ali Mete ŞANLI isimli öğrencilerimiz ilçemizi il de düzenlenecek olan yarışmalarda temsil etmeye devam edecekler.