Yolören İlkokulu

Vizyon: Millî ve Manevî değerlerimizle donanmış, tarihî ve kültürel birikimini dikkate alan öğrencileriyle; önce ülkesinin sonra da tüm insanlığın gelişmesi ve mutluluğa ulaşmasında pay sahibi olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi ahlâklı, dürüst, aile, vatan, millet sevgisiyle dolu, ortaöğretime ve hayata hazır, eğitim - öğretim bakımından en üst seviyede bireyler olarak yetiştirmek.

Saatler: 08.50-14.35
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Basketbol, Futbol, Masa Tenisi Badminton, atletizm, satranç branşında sportif faaliyetler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 proje başvurusu yapıldı.
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak, Hep Birlikte Okuyoruz, Haftanın En Temiz Sınıfı, Sıfır Atık Projeleri uygulanmaktadır.

WEB - https://yolorenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yolören Mah. Yenişehir / BURSA

Yerleşim Yeri - Yolören Köyü Yenişehir Bursa

Adres - Yolören Mah. Yenişehir / BURSA

Ulaşım Yenişehir İlçe Merkezine sadece 5 km mesafede bulunan Okulumuza ulaşım; Yenişehir-Yolören-Karasıl-Çeltikçi Köyleri arasında sürekli yolcu taşıyan bir servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık: 40 İlçe merkezi : 5